Creatieve chocolade met een zoute twist

Gepubliceerd op 24 november 2024 om 19:11

Creatieve chocolade met een zoute twist.
Het smelten van chocolade in de oven is een creatieve manier om heerlijke lekkernijen te maken!

# zwarte, melk en witte chocolade
# Gezouten koekjes
# Bakpapier
# eetbare sprinkels, glitters, noten , marshmallows …

Bereiding :
# Verwarm de oven voor op 50 graden Celsius.
# Leg een vel bakpapier op een bakplaat en plaats de gezouten koekjes erop.
# Breek de chocoladereep in stukjes en verdeel deze gelijkmatig over de koekjes.
# Plaats de bakplaat in de oven en laat de chocolade smelten. Houd er rekening mee dat de smeltijd ongeveer 40 minuten kan zijn, afhankelijk van de oven en de dikte van de chocolade.
# Gebruik daarna een plastic stokje om tekeningetjes te maken in de gesmolten chocolade. Strooi daarna naar wens eetbare glitter, sprinkles of noten over de warme chocolade.
# Laat de chocolade volledig afkoelen en stollen in de koelkast.
#Geniet van je zelfgemaakte lekkernijen!

#chocolade #geschenkidee #chocolate #winterwonderland #tip #tips #gift #keukentips #chocoladecadeau #chocoladesign

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.