Çoban salatası

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 17:48

Çoban salatası is voor mij het beste van het beste salade dat ik zo graag eet.

Neemt wat tijd , maar is een moment dat ik dan wat kan zitten

Je kan het met grote tomaten doen. Liefst moeten ze hard en rijp zijn.

# Ik had heel veel kleine rode trostomaten

# heb dit ook wat gemengd met andere kleine stevige trostomaten. Heb ze heel fijntjes gesneden . Mijn papa keek onlangs naar mij en zegde me” maar selma’ke maakt daar zo geen werk aan. Ik zou het vlugger doen en gewoon in twee snijden. Heb eens gelachen lief en deed voort

# heb enkele kleine komkommers heel miniem in blokjes gesneden

# ook nog 1 paprika heel fijn gesneden

# heb er een halve ajuin bijgevoegd( je mag er ook eentje gebruiken. Ik ben er niet zo dol op) ook heel fijn snijden

# heb wat posteleinblaadjes bijgevoegd die ik ook heel fijn had gesneden

# 1/2 citroen geperst

# granaatappel melasse bijgevoegd 1-2 eetlepels

# 40-50 gram olijfolie

# balsamico azijn 1 eetlepel

# fijn gehakte stukjes walnoten

# zout

# smakelijk!

#cobansalatasi #salade #turks #lezzetli #saladrecipe #weekenvibes #mediterranean #weekend #yummy #delicious #salades #moestuingeluk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.