Yagli tatli biber tursusu (paprika met azijn en olie) en daarna gevuld met boursin kaas

Gepubliceerd op 3 februari 2022 om 11:54

Yağlı tatli biber turşusu ( paprika met azijn en olie )

Ingrediënten :
# 1 kg paprika
# 1 eetlepel zeezout
# 300 ml olijfolie
# 300 ml water
# 300 ml rode druivenazijn
# 5 teentjes knoflook

Bereiding:

# was de paprika en snij ze in twee als ze te groot zijn
# laten we de azijn , olijfolie en water in een diepe pan doen en laten we deze brengen tot een kookpunt
# voeg de zeezout, knoflook teentjes en paprika’s toe aan onze kokende azijn mengsel
# roer deze regelmatig op een middelmatig vuur tot ze verkleuren
# ik voeg met behulp van een tang deze paprika in een mooi gesteriliseerde pot en voeg de azijnwater eraan toe
# sluit de deksel goed toe en laat twee uur rusten in een koele omgeving
# ik heb een gesteriliseerde potje helemaal gevuld met paprika en dan olie ( zonder knoflook hier) ( ook zien dat het goed warm is als je ze in de pot giet ) , heb deze goed gesloten en omgedraaid) deze bewaar ik een tijdje in een koele donkere plaats voor nadien .
# Had verleden jaar dit ook gedaan en heeft tot voor de zomer goed gebleven.
# smakelijk!

Met deze paprika’s heb ik nu wat Boursin gevuld.
1) Laat de kleine paprika’s uitlekken
2) heb met behulp van een spuitzak Boursin in de paprika’s lichtjes gespoten
3) Voeg eventueel wat nootjes erbij

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.