Broccoli salade, zó overheerlijk Ingrediënten : # 1 broccoli ( ongeveer 230 gr ) # 1 potje mais ( 140 gr ) # 10 tal kleine augurken # 3 rode geroosterde punt paprika’s # 1 handvol walnoten # een beetje fijngehakte dille ongeveer 15-20gr ( je kan ook peterselie gebruiken in plaats van dille)
Bereiding : # verwarm de oven op 210 graden # leg de paprika’s op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak tot de buitenkant wat zwartgeblakerd is. # ondertussen was de broccoli en snijd de broccoli in roosjes # plaats een beetje water in een pot , plaats een zeef erop en voeg de broccoli erin. Plaats een deksel erop. En laat 5-10 minuten stomen ( controleer op tijd dat het niet te plat wordt) # voeg dit nadien in een pot # voeg er nadien de mais, granaatappel pitten , augurken, zout, walnoten en de fijngehakte dille # maak de dressing en voeg deze bij salade # serveer in een mooi pot # smakelijk iedereen !
Reactie plaatsen
Reacties