Bereiding:
# boter de taartvorm in en bestuif met bloem
# plaats de bladerdeeg in de vorm en druk goed aan. Snijd het teveel deeg weg
# prik met behulp van een vork de deeg
# schil de appelen in schijfjes niet te dun niet te dik
# voeg eerst wat abrikozenconfituur ( voorzichtig)
# plaats de appelen erop , heb het nogmaals herhaald zodat er bijna 3 appelen geplaatst zijn
# verwarm de oven op 180 graden
# meng de eieren , room, vanillesuiker, bloemsuiker en de vanillepudding poeder met een mixer goed
# voeg de pudding in de taart over de appeltjes
# en bak de taart in een voorverwarmde oven ongeveer 30-35 minuten. De baktijd hangt af van oven tot oven
# haal de taart uit de oven
# verwarm de abrikozenconfituur met een tikje water en smeer deze warm op de taart
# Eet smakelijk!
# had ook roomijs gemaakt , is altijd lekker erbij
Reactie plaatsen
Reacties