Bereiding:
# verwarm de oven op 185 graden.
# voeg de suiker en de eiwitten samen in een kookpot.
# meng even met de klopper.
# zet het nu op vuur en blijf kloppen met de klopper.
# laat het ongeveer verwarmen tot 60-65 graden.
# blijf gedurig kloppen.
# als de temperatuur goed is haal het van het vuur en voeg er dan geraspte kokos toe.
# meng dit even goed# voeg er de geperste citroen , vanillesuiker en bloem ook toe
# roer nog even goed.
# voeg het beslag in een spuitzak ( spuitmond met tandjes).
# leg een bakpapier op een bakplaat en spuit kleine bergjes of rotsvormen op de bakplaat met een beetje ruimte tussen elke kokosrots.
# bak de kokosrotsen in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 12-13 minuten , of totdat ze licht goudbruin zijn.
# haal de bakplaat uit de oven en laat de kokosrotsen volledig afkoelen op een rooster.
# ze zullen steviger zijn naarmate ze afkoelen.
# smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties