Terwijl ik de foto nam had ik niet door dat onze Aslan met de pantoffels weg was van onze dochter Een smeuïge Chocoladetaart Ingrediënten : # 200 gr zwarte chocolade # 200 gr boerenboter # 5 eieren # 225 gram suiker # 45 gr patisserie bloem # aardbeien en pistache
Bereiding: # smelt de chocolade met de boter in een pannetje # verwarm de oven op 180 graden # mix de eieren één voor één met de suiker in een kom # voeg de gesmolten chocolade met boter gemengd toe # zeef er de bloem op en spatel deze er onder # heb de taartvorm eerst wat ingevet met boter en daarna lichtjes bestuift met bloem # verdeel dan het beslag in een taartvorm,deze keer had de taartvorm een diameter van 22 cm gebruikt. Een iets kleiner formaat dan wat ik gewoonlijk gebruikt # bak in een voorverwarmde oven gedurende de eerste 30 minuten op 180 graden. Heb dan eerst gecontroleerd met een satéprikker en zag dat het nog niet gebakken was. Dus heb ik er wel eerst een bakpapier op de taart geplaatst, zodat de taart niet zou aanbranden en heb nog een klein 10 minuten laten bakken. # laat de taart eerst helemaal afkoelen en haal ze dan uit de vorm # laat afkoelen
Reactie plaatsen
Reacties