![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/yhah2o/152613234_1066101677222010_5356735652956755788_o.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1080%2C1080%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=570&height=570)
Witloof opgerold met rosbief in een kaassaus
![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/yhah2o/152613234_1066101677222010_5356735652956755788_o.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1080%2C1080%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=570&height=570)
Ingrediënten voor de saus :
# 1 kg aardappelen
Bereiding:
# snij de aardappelen in stukken # voeg de olijfolie en de kruiden toe
Maak nu de kaassaus:
# Neem een ovenschotel en leg hier de witloofrolletjes op
« Ansjovis, avocado salade,Turkse salade Turkse rijst met scampi ratatouille »
Reactie plaatsen
Reacties