![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/l99rzn/78178461_732044303961084_2986026182333431808_o.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=472&height=472)
Fruittaart
![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/l99rzn/78178461_732044303961084_2986026182333431808_o.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=472&height=472)
Ingrediënten :
# vet een taartvorm met een beetje boter en bestuif daarna met wat bloem
Crème patisserie:
# splits de eieren , de eiwit gebruiken we deze keer niet.
# week 7 gr gelatine in koud water
# week nog eens 7 gram gelatine in koud water
« Fruitbiscuit Klassieke rijstpap met kaneel en pistache »
Reactie plaatsen
Reacties