![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/pgd5s4/61007763_595688134263369_4614891829261762560_o.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=413&height=413)
Bavarois van aardbeien
![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/pgd5s4/61007763_595688134263369_4614891829261762560_o.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=413&height=413)
# 4 blaadjes gelatine
# 250 gr aardbeien coulis
# week de gelatine in koud water
# voeg 65 gr suiker in een pan
# laat u bavarois minstens drie uur rusten in de koelkast , mag zelfs een dag eerder gemaakt worden
« Moelleux van chocolade zandkoekjes met chocolade »
Reactie plaatsen
Reacties