Aubergine gevuld met feta en gruyère kaas

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 16:28

Heb meze gemaakt met aubergines. Was wel heel lekker

Aubergines met mozzarella en feta kaas

# aubergines (5-6 )
# de helft mozzarella gruyère en de helft feta kaas gebruikt. Had ongeveer 300 gram samen
# ik gebruik geen extra zout want feta kaas is al wat gezouten
# paneermeel , ik heb er 1 eetlepel extra kruiden paneermeel bijgevoegd
# 2 eieren volledig
# olijfolie

Bereiding:
# verwarm de oven op 180 graden
# plaats de aubergines op een bakplaat bedekt met een bakpapier
# laat ze een klein uurtje bakken (draai heel voorzichtig af en toe eens om )
# haal ze uit de oven
# als de aubergines afgekoeld zijn, verwijder voorzichtig de schil
# snij de aubergines open
# voeg wat gemengd mozzarella gruyere gemengd met feta kaas ( je kan gelijk welk kaas zetten als je niet graag feta eet)
# rol de aubergines voorzichtig rond
# dompel ze eerst in de ei en dan de paneermeel
# voeg wat olijfolie in een pan en bak ze op een middelmatig vuurtje
# smakelijk!!

Reactie plaatsen

Reacties

Bianca
3 jaar geleden

Oh dat ziet er heerlijk uit! Een beetje aanpassen, voor mij, omdat ik keto eet, maar dat gaat lukkem😋