Aubergine en puntpaprika salade met walnoten

Gepubliceerd op 25 maart 2021 om 15:39

Wortelsalade:

# 500 gr geraspte wortelen bakken met een tikje olie op een laag vuurtje

# doe er een snuifje zout bij

# niet langer dan 3-5 minuten bakken op een laag vuurtje

# laat afkoelen

# voeg er dan 3 eetlepels volle yoghurt en 3 eetlepels mayonaise bij

# voeg 1 -2 teentje geperste knoflook bij

# voeg wat stukjes walnoten toe

# smakelijk!

Bereiding:
# verwarm de oven voor op 180 graden
# prik de aubergines en paprika in met een vork en bak ze ongeveer een klein uurtje tot ze helemaal zacht zijn van binnen ( af en toe eens inprikken om te controleren )
# snij nadien de aubergines open en haal het vruchtvlees eruit met een vork , de buitenkant gebruik ik niet van de aubergines
# snij in heel fijne stukjes de aubergines
# met de paprika’s haal je het velletje eruit en snijdt u ook in fijne stukken
# meng het goed bijeen
# voeg er de olijfolie erbij
# voeg zout, peper en paprika toe
# voeg er 1 eetlepel granaatappel siroop toe en voeg er ook een halve citroen bij
# voeg er dan ook 1 teentje geperste knoflook toe met de gehakte walnoten
# roer dit mengsel goed
# eet smakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.