![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/9vevr7/164523695_1085081681990676_8342827763903355253_o.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1080%2C1080%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=513&height=513)
Wortelsalade:
# 500 gr geraspte wortelen bakken met een tikje olie op een laag vuurtje
# doe er een snuifje zout bij
# niet langer dan 3-5 minuten bakken op een laag vuurtje
# laat afkoelen
# voeg er dan 3 eetlepels volle yoghurt en 3 eetlepels mayonaise bij
# voeg 1 -2 teentje geperste knoflook bij
# voeg wat stukjes walnoten toe
# smakelijk!
Bereiding:
# verwarm de oven voor op 180 graden
# prik de aubergines en paprika in met een vork en bak ze ongeveer een klein uurtje tot ze helemaal zacht zijn van binnen ( af en toe eens inprikken om te controleren )
# snij nadien de aubergines open en haal het vruchtvlees eruit met een vork , de buitenkant gebruik ik niet van de aubergines
# snij in heel fijne stukjes de aubergines
# met de paprika’s haal je het velletje eruit en snijdt u ook in fijne stukken
# meng het goed bijeen
# voeg er de olijfolie erbij
# voeg zout, peper en paprika toe
# voeg er 1 eetlepel granaatappel siroop toe en voeg er ook een halve citroen bij
# voeg er dan ook 1 teentje geperste knoflook toe met de gehakte walnoten
# roer dit mengsel goed
# eet smakelijk!
![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/xwvt0f/185884466_1123789381453239_329978130138309126_n1.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=538&height=538)
Reactie plaatsen
Reacties