![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/1nqady/279020997_414626493995746_7466131424976839_n.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=532&height=532)
Tatar boregi kirde
![](https://primary.jwwb.nl/public/w/o/m/temp-rerclujzwnjtzaazyfjf/1nqady/279020997_414626493995746_7466131424976839_n.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1440%2C1440%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=532&height=532)
Ingrediënten :
Vulling:
Voor het bakken op het broodje te smeren:
Bereiding:
# we eten ze graag lauw hier, maar koud is ook lekker.
« Knoflook broodjes ( garlic naan) Zachte pogaca met knoflook en peterselie gevuld met kaas »
Reactie plaatsen
Reacties