Bereiding:
# Eerst snijden we de kipfilet in blokjes en voeg deze in een kom
# voeg al de marinade toe zoals olijfolie, melk, geperste knoflook, kruiden, tomatenpuree
# laat het enkele uren intrekken in de koelkast
# Het warm water voegen we als we het gaan bakken . Plaats een deksel erop en laat zachtjes sudderen
# haal het deksel nadien weg en laat nog even sudderen
# prik de aubergines in met een vork
# plaats het op een bakplaat beklede bakpapier
# verwarm de oven op 220 graden en bak ze zacht zijn van binnen ( af en toe eens inprikken om te controleren ) 30-45 min.
# haal het nadien uit de oven en bedek met een keukenhanddoek de aubergines , zo kun je het gemakkelijk pellen nadien .
# snij nadien de aubergines open en haal het vruchtvlees eruit.
# snij heel fijn in stukjes
# voeg in een pan boter, dan de bloem roer goed . Voeg dan het melk geleidelijk in de pan
# en voeg nadien de stukjes aubergines toe.
# nadien voeg je de mozzarella of gruyère kaas toe
Voor de pasta:
# voeg een snuifje zout toe in kokend water
# giet de pasta erin# op de verpakking zie je ongeveer hoeveel het moet gekookt worden. Proef er eentje en zo zie je dat de pasta gaar is geworden
# voeg in een pan 1 eetlepel boerenboter
# voeg de pasta en de kruiden toe zoals basilicum
# voeg op het einde room toe en laat eventjes sudderen
# eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties