Börek gebakken in de pan heel knapperig vanbuiten en vanbinnen een zachte vulling
Ingrediënten:
# filodeeg ( 9 lagen filodeeg gebruikt )
# feta kaas( 400 gr) met of zonder een een klein handvol gesnipperd peterselie
# de tweede börek is gemaakt met aardappelen ,daar heb ik
# 500 gr gekookte aardappelen gebruikt
# 2 kleine ajuinen, kruiden en 1 eetlepel tomatenpuree
# kook de aardappelen op voorhand met de schil
# begin dan met het snijden van de twee uien, bak de uien , voeg daarna de tomatenpuree, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel peper en als je graag pikant hebt kun je 1/2 theelepel pili pili bijvoegen
# laat mooi stoven .
Laat het nu afkoelen.
Maak de saus:
# 80 ml zonnebloemolie
# 8 eetlepels volle yoghurt
# 2 gehele eieren
# meng deze saus goed bijeen
Reactie plaatsen
Reacties