Chocolade mousse met kiwano en speculaas

Gepubliceerd op 16 februari 2021 om 00:54

Chocolade mousse met kiwano en speculaas :
Heb 6 potjes gemaakt:

Ingrediënten :
# 100 gram pure chocolade
# 35 gram suiker
# 250 gram slagroom
# 12-15 speculaas gebruikt
# Kiwano curd ( deze recept heb ik nog juist ervoor gepost op mijn pagina )


Bereiding :
# doe de speculaas in een blender en maal ze tot ze heel fijn gekruimeld zijn
# verdeel de speculaas over de bodem van de glaasjes
# dan maak İk de chocolademousse
# smelt de chocolade au bain marie
# klop de slagroom stijf met de suiker met de mixer
# als de chocolade gesmolten is ,voeg dit dan bij de slagroom. Spatel heel voorzichtig tot het een egale massa
# verdeel nu de chocolademousse gelijk over de schaaltjes , maak het oppervlak mooi glad met een klein lepeltje
# zet nu de glazen potjes in de koelkast en laat ze hier minimaal een uur staan
# Dan pas kun je de kiwano curd aanbrengen . Je kan 1 tot 2 eetlepels gebruiken
# eet smakelijk
#chocolade #chocolademousse #homemadefood #yummy #delicious #miam #cuisine #foodlover #dessert #foodlover #dessertporn #recipe #curd #kiwano #kiwanocurd

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.