Chocolade mousse met kiwano en speculaas : Heb 6 potjes gemaakt:
Ingrediënten : # 100 gram pure chocolade # 35 gram suiker # 250 gram slagroom # 12-15 speculaas gebruikt # Kiwano curd ( deze recept heb ik nog juist ervoor gepost op mijn pagina )
Bereiding : # doe de speculaas in een blender en maal ze tot ze heel fijn gekruimeld zijn # verdeel de speculaas over de bodem van de glaasjes # dan maak İk de chocolademousse # smelt de chocolade au bain marie # klop de slagroom stijf met de suiker met de mixer # als de chocolade gesmolten is ,voeg dit dan bij de slagroom. Spatel heel voorzichtig tot het een egale massa # verdeel nu de chocolademousse gelijk over de schaaltjes , maak het oppervlak mooi glad met een klein lepeltje # zet nu de glazen potjes in de koelkast en laat ze hier minimaal een uur staan # Dan pas kun je de kiwano curd aanbrengen . Je kan 1 tot 2 eetlepels gebruiken # eet smakelijk #chocolade#chocolademousse#homemadefood#yummy#delicious#miam#cuisine #foodlover #dessert#foodlover#dessertporn#recipe#curd#kiwano#kiwanocurd
Reactie plaatsen
Reacties