Aubergine en puntpaprika salade met walnoten

Gepubliceerd op 22 november 2021 om 17:55

Aubergine en puntpaprika salade:
Kozlenmis patlican ve kirmizi biber:

Ingrediënten: 
# 5 aubergines

#3 puntpaprikas
# walnoten in kleine stukjes gehakt
# 2 teentjes knoflook
# 3 eetlepels olijfolie
# 1/2 citroen geperst
# 1 eetlepel granaatappelsiroop 

# 1 theelepel zout
# 1 theelepel peper
# 1/2 theelepel paprika (kruiden kun je meer gebruiken naargelang de wens)

# een handvol fijn gesnipperde dille

Bereiding:
# verwarm de oven voor op 180 graden
# prik de aubergines en paprika in met een vork en bak ze ongeveer een klein uurtje tot ze helemaal zacht zijn van binnen ( af en toe eens inprikken om te controleren)
# snij nadien de aubergines open en haal het vruchtvlees eruit met een vork , de buitenkant gebruik ik niet van de aubergines
# snij in heel fijne stukjes de aubergines
# met de paprika's haal je het velletje eruit en snijdt u ook in fijne stukken 
# meng het goed bijeen
# voeg er de olijfolie bij
#  voeg wat zout, peper den paprika kruiden toe
# voeg er 1 eetlepel granaatappel siroop toe en voeg er ook een halve citroen bij
#voeg ook 2 teentjes geperste knoflook toe 
# roer dit mengsel goed
# smakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.