Pikante peper in olie met azijn gevuld met kaas

Gepubliceerd op 5 december 2021 om 17:49

Pikante peper in olie met azijn eerst klaargemaakt en daarmee gevuld met roomkaas of pesto

Yağlı acı biber turşusu ( peper met azijn en olie )
Ingrediënten :
# 1 kg pikante peper
# 1 eetlepel zeezout
# 300 ml olijfolie
# 300 ml water
# 300 ml rode druivenazijn
# 5 teentjes knoflook

Bereiding:
# was de pepers en snij ze in twee als ze te groot zijn
# laten we de azijn , olijfolie en water in een diepe pan doen en laten we deze brengen tot een kookpunt
# voeg de zeezout, knoflook teentjes en pepers toe aan onze kokende azijn mengsel
# roer deze regelmatig op een middelmatig vuur tot ze verkleuren
# ik voeg met behulp van een tang deze paprika in een mooi gesteriliseerde pot en voeg de azijnwater eraan toe
# sluit de deksel goed toe en laat twee uur rusten in een koele omgeving
# ik heb een gesteriliseerde potje helemaal gevuld met peper en dan olie ( zonder knoflook hier) ( ook zien dat het goed warm is als je ze in de pot giet ) , heb deze goed gesloten en omgedraaid) deze bewaar ik een tijdje in een koele donkere plaats voor nadien . Had verleden jaar dit ook gedaan en heeft tot voor de zomer goed gebleven.
# smakelijk!

1) Laat de pepers uitlekken.
2) snij de peper wat open en haal de pitjes uit de peper.
3) Houd de peper goed open en voeg de roomkaas in de opening.
Voeg eventueel wat nootjes toe

#pepers #peppers #hotpeppers #freshpeppers #homegrown #growyourownfood #vegetablegarden #moestuinieren #mooiemoestuin #kitchengarden #gardening #groenten #gardentotable #lovefood #ediblegarden #spicyfood #veggies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.